Mød teamet

Mød teamet

Buddinge Dyreklinik personale - Katie

Katie Melick

 • Dyrlæge, ejer

Katie er uddannet dyrlæge fra University College Dublin, Irland i 2010, og har en B.Sc. i Dyrefysiologi og Neurologi fra University of California, San Diego, USA.

Hun har desuden en bred efteruddannelse indenfor rehabilitering af kæledyr.

Under sit studie fuldførte hun kurser i dyrekiropraktik ved the International Academy of Veterinary Chiropractic i Tyskland, og oprettede den første dyrekiropraktiske klinik i Irland.

I sin studietid i USA var hun ligeledes i praktik hos California Animal Rehab, CARE, i Santa Monica, Los Angeles.

I 2012 færdiggjorde Katie udannelsen som “Certified Canine Rehabilitation Practioner” fra University of Tennessee, Knoxville, USA.

Hun er tillige uddannet dyreakupunktør (CVA) fra Chi instituttet ved University of Florida.

Katies planer for fremtiden omfatter blandt andet specialisering i behandling af kroniske smerter og end-of-life care for kæledyr.

Malene Jessen Sparsø

 • Dyrlæge, ejer

Malene er gift og mor til 2 piger.

Derudover består familien af to skønne boxere. Malene har eget opdræt og er ligeledes meget engageret i Boxerklubben.

Malenes helt store interesserer er tandbehandling samt reproduktion hos hund – to meget spændende fagområder, som hun løbende efteruddanner sig indenfor. Hun har blandt andet gennemført TandDyreklinikkens Level of Excellence in Veterinary Dentistry (TDK-LEVD).

Derudover interesserer hun sig for udredning af medicinske sygdomme og kirurgi.

Malene er uddannet fra Den Kgl. Veterinær og Landbohøjskole i 2008, og har været ejer af klinikken siden 1. juli 2011.

Buddinge Dyreklinik personale - Lena

Lena V. Rasmussen

 • Dyrlæge

Lena har “fulgt med” siden hun i 2010 startede som studentermedhjælper på den gamle klinik på Buddinge Hovedgade.

Hun blev færdiguddannet fra Den Kgl. Veterinær og Landbohøjskole i januar 2016.

Fagligt interesserer hun sig særligt for bløddels-kirurgi, og er i gang med en længerevarende efteruddannelse til certificeret bløddelskirurg. Derfor vil hun periodevis være væk på studieophold rundt omkring i Europa.

Udover kirurgi interesserer hun sig tillige for udredning og behandling af medicinske sygdomme, samt ultralydsscanning

Fritiden bruger Lena gerne i naturen eller til hundetræning i selskab med sin Australian Shepherd Mackenzie, eller på landevejen på sin motorcykel.

Buddinge Dyreklinik personale - Sandra

Sandra Vind

 • Dyrlæge

Sandra bor i Hillerød sammen med sin mand, 3 drenge og hunden Otto.

Fritiden bruges i naturen samt på at spille musik. Hun dyrker også gerne yoga – oftest dog med et barn “på nakken” :-)

Sandra er uddannet fra Den Kgl. Veterinær- og Landbohøjskole i 2013, og interesserer sig primært for udredning og behandling af intern medicinske sygdomme, samt hudlidelser.

Desuden banker hendes hjerte særligt for ultralydsscanning og billeddiagnostik.

Buddinge Dyreklinik personale - Mette

Mette L. Nielsen

 • Dyrlæge

Mette blev færdiguddannet dyrlæge i 2016. Siden da har hun arbejdet hovedsageligt med mindre kæledyr inde i København.

Mettes største faglige interesser omfatter øjensygdomme samt arbejde med kaniner, som hun også har taget efteruddannelseskurser indenfor. Hun er også glad for medicinske udredninger og almen kirurgi på hund, kat og kanin.

Privar bor hun i Hvidovre sammen med sin mand og to børn.

Maja

 • Dyrlæge

Maja er uddannet Dyrlæge i 2007 og har siden arbejdet i smådyrsklinik med primært hunde og katte. Hun har i mange år arbejdet med og efteruddannet sig i tandbehandling. Et område hun har stor interesse i, både med behandling af sygdomme og skader samt vidensdeling om forebyggelse og tandpleje. Ud over tandbehandlinger, nyder Maja de almene konsultationer og sundhedsundersøgelser hvor fokus er på både undersøgelse og behandling af skader og sygdom med den bedste oplevelse for både ejer og dyr for øje. Privat bor Maja i Ballerup med sin mand, to børn samt hund.

Veterinærsygeplejersker

Buddinge Dyreklinik personale - Mette RK

Mette Krogsdahl

 • Aut. Veterinærsygeplejerske

Mette bor i Værløse med sine to drenge, en Golden Retriever og to katte.

Hun blev uddannet Veterinærsygeplejerske i 2003. Hun har stor interesse for fysioterapi og genoptræning, og er bl.a. uddannet hundemassør fra Bente Iversen i 2004, samt uddannet fysioterapeut hos Stefan Rosen (Sverige) i 2009.

Mette fungerer i dagligdagen som ledende Veterinærsygeplejerske på klinikken, og er derudover at finde i fysioterapien. Hun varetager dog også mange andre opgaver på klinikken i f.eks. laboratoriet, operationsstuen og butikken.

Buddinge Dyreklinik personale - Maria Pia

Maria Pia Brinch-Nielsen

 • Aut. Veterinærsygeplejerske

MP bor i Værløse sammen med sin mand, tre børn og huskatten Frede.

Hun er uddannet Veterinærsygeplejerske i 2012 og elsker anæstesi, den daglige gang på operationsstuen og især at give jeres dyr en masse TLC (Tender Loving Care), når de er indlagt hos os.

Hun er at finde i hele huset, hvor hun glædelig hjælper med alt fra laboratorieprøver, bookinger, fodersalg, negleklip m.m., samt agerer dyrlægernes højre hånd, når det er nødvendigt.

Helene Metzlaff

 • Aut. Veterinærsygeplejerske

Helene har en del års erfaring i faget, og har arbejdet i flere større og mindre smådyrspraksis. Senest har hun været ansat som anæstesisygeplejerske på Universitetshospitalet for Familiedyr. Herudover er hun også uddannet indenfor hundetræning og -adfærd

Helenes primære arbejdsområde er som anæstesisygeplejerske i operationen, men hun vil også være at finde andre steder på klinikken, så du kan også møde hende i skranken og i telefonen

Buddinge Dyreklinik personale - Mette K

Mette Korsgaard

 • Aut. Veterinærsygeplejerske

Mette bor sammen med sin mand, børn, græske gadehund og to undulater.

Hun er uddannet Veterinærsygeplejerske fra Universitets-hospital for Familiedyr ved tidl. Kgl. Veterinær- og Landbohøjskole, og har også en farmakonomuddannelse med sig i bagagen.

Hendes faglige interesser spænder bredt, så I vil kunne møde hende de fleste steder i huset.

Mettes primære ansvarsområde er vores Petshop, hvor hun står for bl.a. varebestilling, vejledning i pasning, pleje og fodring, samt agerer højre hånd for dyrlægerne i konsultationen.

Veterinærsygeplejerske-elever

Rikke Jensen

 • Veterinærsygeplejerskeelev

Rikke er startet som elev på klinikken i maj 2021 og er af og til væk på skoleophold på Hansenberg i Kolding. Fagligt interesserer hun sig for rigtig mange ting, og derfor er hun at finde både på operationsstuen, i laboratoriet og i butikken. Fritiden bruger hun gerne i naturen eller på en hesteryg :-)

Øvrigt personale

Timmie C. Mathiasen

 • IT-ansvarlig, teknisk ansvarlig

Timmie er oprindeligt uddannet elektronik-mekaniker, men har siden 1990 beskæftiget sig med IT og administration.

Han har været tilknyttet klinikken siden 2007.

Mia

 • Klinikassistent

I møder primært Mia på telefonen, i receptionen og i butikken, hvor hun tager imod jer og jeres dyr, samt hjælper og vejleder om både produkter, hundetræning og adfærd. Derudover varetager Mia dyrlægetræningen her i klinikken. Mias store passion er hundetræning, herunder Fear Free træning og frivillig håndtering, samt adfærd. Mia er uddannet hundetræner, bor i Brønshøj, og har 3 labrador.

Dyrlægestuderende

 • Klinikassistenter